Nyheder:

Office Training udvikler hele tiden nye kurser, bl.a. sammen med vores kunder og samarbejdspartnere. Det gør at vi altid sørger for at udbyde en bred vifte af forskellige kurser indenfor brug af Microsoft Office på alle niveauer og på tværs af applikationer, funktioner m.v. Nedenfor er nogle af de nyeste kursustyper som tilbydes i øjeblikket.

Online kurser:

Læring med afstand

Office Training har mange års erfaring med at afholde online kurser, og i forbindelse med Corona-pandemien, kom der en kraftig stigning af netop disse kurser og seminar. Pædagogisk skal disse kurser afvikles anderledes, og det er derfor væsentligt at instruktøren har erfaring med hvordan opmærksomheden fastholdes og deltagerne inddrages trods afstand.

Hvordan forløber et kursus:

Vores online kurser afholdes typisk at 2-3 timers varighed, og foregår live, så deltagerne under hele kurset kan stille spørgsmål til instruktøren. Deltagerne kan også efterfølgende skrive til instruktøren hvis de har spørgsmål.

Kurset kan også sammensættes af flere moduler, så deltagerne kan fastholde fokus, og har mulighed for at indøve funktionerne mellem hvert modul.

Indholdet kan sammensættet så det præcis matcher deltagernes behov, og kan bl.a. plukkes fra de mange kursusbeskrivelser. 

Priser:

Prisen for et online kursus ligger fra 3.495,- og der kan være op til 15 deltagere.

Kontakt os for et uforpligtigende tilbud.

 

 

Speciel kurser:

Få struktur på dine opgaver

Vi modtager typisk opgaver og informationer i forskellige situationer, og med Office 365 programmerne, kan de også blive noteret forskellige steder. På dette kursus lærer du at anvende Outlook som planlægningsværktøj, og anvender linket til OneNote. Du får introduktion til Planner ,og ser hvordan du med To-Do applikationen kan planlægge din arbejdsdag via mobiltelefon. Læs mere omkring indhold priser m.v.

 

Excel Master uddannelse

Excel Master Uddannelsen er et sammenhængende kursusforløb, der foregår over 5 kursusdage. Uddannelsen er ikke kun for “Excel nørder”, men for alle, som ønsker at få en grundig gennemgang af mulighederne med Excel. Du vil efter denne Master uddannelse have kendskab til en bred vifte af forskellige funktionaliteter og anvendelsesmuligheder med Excel. Læs hvordan du bliver "Excel-haj".

Sammensæt jeres kursus

Har I særlige ønsker til indhold, niveau eller afvikling, så er vi eksperter i at sammensætte netop det kursus I har behov for. Vi er Ceritficeret Tecknical Trainer, og Microsoft Office Specialist, og kan uden tvivl løse jeres kursusbehov.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer!